Novi Sad
14.04.2011.
17:10
U narednih nekoliko dana, u zavisnosti od vremenskih uslova, Ciklonizacija će početi da uništava larve komaraca koje su pronađene na kanalima.
  • kakva inteligencija

    15.04.2011 19:40
    kakva inteligencija
    Buntovnik sa razlogom/kralj/ je prikaz prave srpske inteligencije u danasnje vreme.Umesto da smisli bolji nacin da dodje do love,on je inteligentno smislio kako da tuzi javna preduzeca i to naravno na inteligentan nacin.Sta je sledece?Tuzba ako udahne izduvni gas iz aspuha autobusa JGSP,ili popije cesmovacu pa dobije proliv,ili mu nestanak struje osteti neki od kucnih aparata....
  • h1n1

    15.04.2011 19:25
    xaxaxaaaaa
    ovo je duhovito, ja ću sakupljam komarce pa ih odnesem u ciklonizaciju
  • Peckalice

    15.04.2011 08:59
    Iz pouzdanih izvora saznajemo da je gradonačelnik Pavličić odobrio interventan uvoz 370.000 peckalica (srpski: muvopiča)iz Kine.
    Pritisnut reakcijama javnosti na informaciju da se izdvaja novac za frizure, preusmerio je taj novac za nabavku istih. U toku dana očekuje se sletanje aviona na beogradski aerodrom a od sutra počinje delenje tih popularnih sprava za uništavanje muva i komaraca prema spiskovima iz mesnih zajednica. O tačnom datumu podele gradjani će biti pravovremeno obavešteni u sredstvima javnog informisanja.
  • Koji si ti kralj!

    15.04.2011 08:52
    Jbt, kako se ovog nisam setio! Bogami i ja ću da ti se pridružim. Ajte ljudi ako imate fejsbuk (ja nemam nit znak kako o ide) napravite tu stranu ono kao skupimo se. Pa ako imamo pravni osnov da tužimo. Ja imam alergije od ujeda,ima da im uzmem pare. NE ŠALIM SE!
  • BUNTOVNIK S RAZLOGOM

    14.04.2011 17:27
    E...
    ...bude li me ujeo samo jedan komarac ove godine, ima da tuzim CIKLONIZACIJU kao sto svako koga ujede ili napadne ker tuzi CISTOCU....naravno da svi dobijaju sporove zato sto su oni koji o tome treba da razmisljaju i da to sprece, glupavi.
    E zato ce sada i CIKLONIZACIJA da fasuje, a gradjani koji sve ovo placaju neka mucnu malo glavom pa neka stisnu pametnjakovice iz grada da to tako vise ne bude.
    Dok god smo pasivni dotle cemo da placamo ovakve gluposti.
    Pojedinci su uzeli debelu lovu na "ujedima pasa" i lazirajuci ih, a ja cu sada i na ujedima komaraca.
    Ok, ako je vama svejedno i meni je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna